Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins divendres continuen els punts mòbils de vacunació a l’Alt Penedès

Des de la setmana passada diversos municipis del Penedès tenen punts de vacunació contra la Covid que se situen al consultori mèdic durant una tarda.

L’objectiu és acostar la vacunació al màxim de població possible, en funció també de les dosis de vacunes de que es disposa. La campanya va començar la setmana passada a Torrelles de Foix i fins ara ha passat també per Pontons, Vilobí i La Ràpita. Aquest dimarts se situa a La Granada i continuarà dimecres a Olesa de Bonesvalls, dijous a Sant Martí Sarroca i, finalment, divendres a Moja. Els punts de vacunació estan oberts de tres a set de la tarda per tota la població i l’objectiu és oferir la possibilitat de vacunar-se sense cita prèvia a partir dels 12 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: