Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El primer cap de setmana sense toc de queda se salda sense gaire incidències

El TSJC ha anunciat que mantindrà el criteri dictat a la resolució del 19 d’agost, rebutjant la nova petició del Govern d’establir de nou el toc de queda.

Aquest matí el TSJC ha anunciat que mantindria el criteri dictat a la resolució del 19 d’agost, rebutjant la nova petició del Govern d’establir de nou el toc de queda. La qual cosa vol dir que seguirem sense confinament nocturn. Els darrers dies s’han pogut veure nombroses concentracions de gent fent botellades a Barcelona, sobretot arrel de les festes de Gràcia. En el cas de Vilafranca, la situació ha estat completament diferent. Un equip de Penedès TV va acompanyar una patrulla de la policia local la matinada de dissabte i, en general, el cap de setmana s’ha viscut de manera força tranquil·la. Ho explica l’inspector en cap de la policia local de Vilafranca, Albert Romero.
Segons Romero, només han tingut 8 ó 9 avisos d’aldarulls al carrer o en habitatges. De cara a Festa Major es reforçaran els efectius de nit i s’ha demanat la col·laboració dels Mossos d’Esquadra.

Romero afegia que malgrat hagi finalitzat el confinament nocturn, els establiments seguiran tancant a les 00:30h i això pot propiciar acumulacions de gent bevent als carrers. Per Festa Major i durant els concerts, les patrulles voltaran sobretot per la zona esportiva i també en els punts habituals on es poden concentrar més persones com places o parcs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: