Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament presenta ‘Vilafranca respira’ un programa d’activitats saludables

La iniciativa engloba sota el nom de ‘Vilafranca respira’ totes les propostes i activitats de caire lúdic, esportiu i cultural que ofereixen la possibilitat de gaudir de l’entorn de manera saludable.

Amb el lema ‘Vilafranca Respira’, l’Ajuntament ha presentat un nou producte que es vol que sigui atractiu per donar resposta a noves inquietuds i maneres de viatjar, als canvis d’hàbits i tendències que ha generat la pandèmia. Així ho ha afirmat la regidora de Turisme, Maria Dolors Rius, en la presentació que ha fet a l’Alberg municipal de Joventut.

Per Dolors Rius, Vilafranca reuneix tots els ingredients que responen a aquestes tendències i hàbits. No es tracta de generar nous productes, explicava, sinó de crear sinergies entre elements que ja existeixen i aglutinar-los en un únic producte.

‘Vilafranca Respira’ comença ara l’estiu perquè és el moment de més desplaçaments, tot i que la voluntat és que es mantingui tot l’any adaptant l’oferta i revisant-la a cada època de l’any.

En definitiva, sota el nom comú de ‘Vilafranca Respira’, es donarà visibilitat i alhora promoció perquè la ciutat sigui atractiva per als visitants i per als mateixos vilatans i vilatanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: