Dimecres, 22 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua augmentant el nombre d’ingressats per Covid als Hospitals del Penedès-Garraf

Des de dijous passat s’ha de lamentar la mort d’una persona més hospitalitzada per Covid, mentre que creix temabé el nombre de persones que reben l’alta després de superar la malaltia.

Segons es recull en l’informe fet públic aquest dilluns per el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf hi hauria un total de 65 persones ingressades per Covid, 43 al Garraf, 1 més que dijous, i 22 a l’Alt Penedès, 3 més que dijous.

Al mateix temps s’ha de lamentar també una defunció respecte el darrer informe de la setmana passada, i serien 183 les persones que han perdur la vida per la Covid als centres del Garraf, una més que dijous; i es mantindria la xifra de 89 a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

La part positiva és que creix també el nombre de persones que havent estat ingressades per Covid han rebut l’alta. Al Garraf són 1.149 persones, 16 més de les que hi havia dijous, i a l’Alt Penedès 566, 1 més que a finals de setmana passada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: