Diumenge, 1 d'Agost de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dues persones han mort per Covid als Hospitals del Consorci, però es registren menys ingressats

Als Camils la xifra de defuncions ha passat de 180 a 182; i la d’ingressats de 55 a 42. A l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, sense més defuncions, els ingressos han passat de 21 a 19.

Respecte el darrer informe publicat dimarts, les dades indiquen que a l’Hospital de Sant Camil s’han registrat dues defuncions a causa de la Covid, fet que feia moltes setmanes que no es produïa. Així, ha data d’avui 22 de juliol són 182 les persones que han perdut la vida per aquest motiu en aquest centre. A l’Hospital comarcal de l’Alt Penedès la xifra es manté en 89.

Pel que fa al nombre d’ingressats, ha baixat en els dos centres aquests darrers dies. Al Garraf són 42 les persones ingressades, 13 menys que dilluns, mentre que a L’Alt Penedès la xifra és de 19, 2 menys que dilluns.

La part més positiva és la de l’augment continuat de les altes, gairebé 1700 persones des de l’inici de la pandèmia entre els dos centres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: