Dissabte, 18 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es manté la tendència a la baixa per ingressos de Covid a l’Alt Penedès

A banda de no registrar defuncions en els darrers dies, creix el nombre de persones que han passat la Covid als centres sanitaris i han rebut l’alta. 1540 persones a l’Alt Penedès i el Garraf

Segons es desprèn de l’informe que ha fet públic aquest dijous el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf les xifres són positives ja que es va contenint els ingressos per covid. Així, respecte dilluns, a l’Alt Penedès hi ha tres persones menys ingressades, i son en aquest moment 2. En els hospitals del Garraf la xifra ha passat dels 13 de dilluns a 14 avui dijous, per tant amb un increment d’una única persona.

Pel que fa a les defuncions, remarcar que no s’han registrat morts per covid en els darrers 10 dies, i que es mantenen en les 178 persones que han mort a causa de la Covid als hospitals del Garraf; i 89 en l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: