Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull una trobada de guitarres de diferents escoles de música de la Vegueria

Totes les escoles participants, entre elles l’Escola de Música Maria Dolors Calvet de Vilafranca, formen part de l’associació catalana d’escoles de música (ACEM)

L’auditori Maria Rosa Juncosa va ser l’escenari dissabte d’una trobada de grups de guitarra de diverses escoles de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf. Després de mesos preparant un repertori en comú per separat, totes les escoles s’unien per a fer un concert conjunt. Tal i com explica un dels professors de guitarra de l’Escola de Música Maria Dolors Calvet, Patrick Hoffman, és una iniciativa molt important per a l’aprenentatge musical així com una eina de comunicació.
Aquesta trobada era la primera post-covid i Hoffman creu que encara no han recuperat la participació que tenia aquest esdeveniment fa uns anys.

Totes les escoles participants, entre elles l’Escola de Música Maria Dolors Calvet de Vilafranca, formen part de l’associació catalana d’escoles de música (ACEM). Des de l’associació es treballa per aconseguir que l’ensenyament de música sigui un servei a l’abast de tothom, i que tingui una funció formativa, social i cultural.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: