Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Penedès TV estrena ‘Vinum’, el nou programa dedicat al món del vi

Penedès TV estrena ‘Vinum’, el nou programa dedicat al món del vi

‘Vinum. De la vinya al paladar’ és un viatge apassionant per explicar el procés d’elaboració del vi.

Penedès Televisió estrena avui dijous el seu nou programa dedicat al món del vi. ‘Vinum. De la vinya al paladar’ és un viatge apassionant per explicar el procés d’elaboració del vi, amb el focus posat en els vins de la DO Penedès i a través d’experiències innovadores.

Amb el patrocini principal de l’INCAVI, AXA Tarrada Assegurances, Acadèmia Tastavins, Rius & Rius Assessors SL i EMMS, la primera temporada de ‘Vinum’ és de 10 capítols, en un format que combina els reportatges, entrevistes i unes imatges espectaculars.

‘Vinum’ s’emet els dijous a les 16.30, 20.30 i 23.30h, els divendres a les 9.30 i 12.30h i els diumenges a les 17.30, 21.30 i 23h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: