Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local de Vilafranca incauta 1.100 plantes de marihuana en un immoble okupat

La Policia Local de Vilafranca incauta 1.100 plantes de marihuana en un immoble okupat

La Policia Local de Vilafranca va intervenir divendres en un immoble situat al c/ Igualada, 59, on es van incautar unes 1.000 plantes de cultiu de marihuana.

La plantació es trobava en el pàrquing de l’immoble, on també hi ha dos habitatges okupats il·legalment. Per fer funcionar l’operatiu de làmpades de la plantació s’accedia fraudulentament al subministrament elèctric.

En un altre pis del mateix immoble, també okupat, la Policia Local va trobar unes 100 plantes més de marihuana i uns 250 grs de substància ja preparada per vendre. En l’operatiu es va incautar també material per al cultiu (llums calorífiques, sistema de rec, sistema d’aire condicionat, productes per a cultiu, etc).
Les persones okupants dels habitatges, dos germans, seran investigats com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La intervenció de les plantes de marihuana es va poder fer després que fa uns dies agents de la Policia Local, fent seguiment i comprovacions de pisos okupats, va detectar una forta olor als baixos de l’immoble. Fetes gestions oportunes, divendres es va portar a terme l’actuació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: