Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gabriel Rufián ha presentat a Vilafranca el seu llibre ‘El 15M facha’

A ‘El 15M facha. Ideas para un futuro en disputa’, fa una proposta de futur basat en la defensa de les polítiques socials i l’enfortiment d’allò públic.

El passat divendres, a la plaça Doctor Bonet, el diputat al Congrés per Esquerra Republicana Gabriel Rufián va presentar el seu llibre ‘El 15M facha’. L’acte va ser presentat per Lurdes Serrano i va consistir en una conversa entre Rufián i el portaveu d’ERC a Vilafranca, Pere Sàbat. A ‘El 15M facha. Ideas para un futuro en disputa’, fa una proposta de futur basat en la defensa de les polítiques socials i l’enfortiment d’allò públic. Rufián explicava que va decidir fer aquest llibre arrel d’alguns insults rebuts a Madrid durant l’esclat de la pandèmia. Una situació que va fer que s’adonés que la ultradreta estava aprofitant la crisi sanitària per interpel·lar la classe treballadora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: