Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ferran Centelles ofereix un tast de vins dins dels actes del Most Festival

El tast va consistir en una selecció de vins variats de diferents DOs catalanes.

Aquest dijous al vespre la Capella del Vinseum era l’escenari d’una nova activitat emmarcada en la desena edició del Most Festival. En aquest cas es va oferir el tast ‘Vins del Sàpiens Català’ que va anar a càrrec del sumiller i director del premiat equip de Sàpiens del Vi. Centelles va ser l’encarregat, doncs, de descobrir al seu públic els tresors del vi català. El tast va consistir en una selecció de vins variats de diferents DOs catalanes. Des de varietats que s’estan recuperant com la malvasia de Sitges fins als grans clàssics passant per vins sensibles i minimalistes. L’activitat del Most continua el cap de setmana i finalitzarà diumenge a les 19h amb la Gala de Cloenda a l’Auditori. A la gala de cloenda es farà entrega del Premi Honorífic Most a Pere Portabella i es projectarà ‘El ventre del mar’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: