Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Govern nomena Alba Balcells com a nova directora general de l’INCAVI

Alba Balcells és la nova directora general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, substituint Salvador Puig, nomenada aquest dimarts pel Consell Executiu.

Balcells és nascuda a Linyola, el 1986. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració, màster en Participació i Polítiques Locals i compta amb certificats internacionals de coneixement del vi i dels seus processos d’elaboració. Ha estat tècnica en polítiques agràries del grup parlamentari d’Esquerra Republicana des del 2008 a 2015. Des del 2016 fins a l’actualitat ha estat cap de l’Oficina de Relacions Institucionals i amb el Parlament del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, des d’on ha participat en l’elaboració i concreció d’esmenes en les lleis de la Vitivinicultura, dels Espais agraris i del Malbaratament alimentari. També ha estat professora de secundària, primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Linyola, i portaveu de grup al Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: