Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El BOE publica el nou projecte de zonificació i segmentació que ha tirat endavant la DO Cava,

La publicació al Butlletí Oficial de l’Estat del nou projecte de zonificació i segmentació que ha tirat endavant la DO Cava, oficialitza una nova normativa històrica.

Normativa que s’estrenarà ja a les etiquetes de les primeres ampolles el gener de 2022. El Ministeri d’Agricultura ha aprovat, d’aquesta manera, la nova normativa elaborada per de la DO Cava que permetrà posar en valor el territori. S’obre així un període d’implementació que involucrarà a tots els cavistes i viticultors de la Denominació d’Origen.
Als Caves de més de nou mesos se’ls anomenarà a partir d’ara Cava de Guarda i, als de 18 mesos Cava de Guarda Superior.
La zonificació de la DO Cava s’ha establert en dos nivells determinant la zona de Comtats de Barcelona, per englobar als caves de la regió de Catalunya; a més de les zones del Valle del Ebro, de Viñedos de Almendralejo i de Levante.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: