Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilanimals vol replicar l’ordenança de Vilafranca a altres municipis de la vegueria

L’associació Vilanimals demana replicar l’ordenança de tinença responsable i de protecció dels animals de Vilafranca a altres municipis de la vegueria Penedès

L’associació Vilanimals s’ha unit a 21 associacions de protecció animal de les comarques Penedès-Garraf per dur a terme una campanya conjunta ‘per una ordenança mancomunada com la de Vilafranca i una brigada de protecció animal’.

Exigeixen a la Mancomunitat Penedès-Garraf que demani als Ajuntaments l’aprovació en els seus plens d’una ordenança de tinença responsable i protecció als animals. També apunten que cal que sigui un únic model per a tots i posen d’exemple l’ordenança que va ser aprovada a Vilafranca l’any 2018. Segons l’associació, la normativa vilafranquina contempla punts claus que creuen indispensables per acabar amb els abandonaments i maltractaments d’animals. Com per exemple prohibir regalar animals o la cria de particulars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: