Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una Bonoloto validada a Sant Sadurní, premiada amb més de 100.000 euros

L’administració de loteries número 1 de Sant Sadurní d’Anoia ha repartit 100.679 euros en el sorteig de la Bonoloto de dimecres.

Tres dies després que un venedor de loteria de Santa Margarida i els Monjos lliurés un premi milionari de l’ONCE al municipi, i de retruc, a la Múnia i a la Bleda, l’administració de loteries número 1 de Sant Sadurní d’Anoia ha repartit 100.679 euros en el sorteig de la Bonoloto de dimecres.

En concret, segons ha informat Loterias y Apuestas del Estado, l’estanc va validar una de les dues butlletes premiades de segona categoria. Segons explicava la propietària, Maria Rosa Beneit, va ser una aposta automàtica, per tant desconeixen qui ha estat l’afortunat o afortunada. El que sí saben és que, amb un sol euro, una persona s’ha endut més de 100.000”.

L’administració sadurninenca ja va repartir fa uns anys un premi de 120.000 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: