Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV ofereix el debat ‘Les puntuacions dels castells’ aquest diumenge

Diumenge a dos quarts d’onze de la nit es podrà veure a Penedès TV el debat ‘Les puntuacions dels castells’.

Organitzat per la Colla Vella i produït per a televisió per TAC12, el debat compta amb la participació de la directora castellera del Concurs de Castells Esther Roca, els periodistes Joan Beumala i Carles Esteve i el cap de la Colla Vella dels Xiquets de Valls Albert Martínez, amb el periodista Carles Cortès com a moderador.

El debat, celebrat fa uns dies al local de la Vella, va permetre abordar qüestions com qui ha de decidir la taula de puntuacions del Concurs o si són més difícils els castells de 10 o els castells sense folre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: