Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Marco Mezquida presenta ‘Talismán’ aquest diumenge a l’Auditori

Marco Mezquida presenta ‘Talismán’ aquest diumenge a l’Auditori

El concert s’iniciarà a les 7 de la tarda, i servirà per tal que el pianista Marco Mezquida en format trio presenti el seu darrer treball.

El pianista Marco Mezquida, una de les figures més destacades de l’escena jazzística actual, estrena ‘Talismán’ acompanyat d’Aleix Tobias a la percussió i Martín Meléndez al violoncel. Un nou treball amb empremta de la música tradicional de la península Ibèrica, sons mediterranis, aires turcs, zamba argentina i música contemporània sobre melodies líriques i ritmes llatins i urbans.

El concert, a l’Auditori de Vilafranca aquest diumenge, començarà a les 7 de la tarda. Es fa adaptat a les mesures Covid, per tant cal arribar uns 30 minuts abans per poder facilitar l’ accés esglaonat, l’ús de mascareta és obligatori, hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició, i cal mantenir les distàncies de seguretat i seure a la butaca assignada.

L’aforament és del 50%, amb butaques bloquejades a la dreta i esquerra de cada seient ocupat. No es lliurarà cap programa en paper i l’entrada i sortida dels espectacles es fa de manera esglaonada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: