Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca clouen el seu 63è aniversari amb una lluïda actuació al teatre Casal

Entre les moltes figures aconseguides, destaca el fet d’haver descarregat dues escales de 9 simultànies

Els Falcons de Vilafranca clouen el seu 63è aniversari amb una lluïda actuació al teatre Casal

Els Falcons de Vilafranca van celebrar dijous la tradicional gran actuació de cloenda del seu aniversari, que van dur a terme al teatre Casal posant així punt i final a les activitats de commemoració dels seus 63 anys.

Durant la jornada van descarregar dues escales de nou simultànies i, a banda, també diversos pilars de 3, una pira 5×5 i dos pires 4×4 també simultànies, cinc torretes simultànies i una piràmide drets de cinc i dues piràmides drets de quatre també simulatànies. A més també van completar dos castells de sis simultanis i un pilar de 5 net acompanyat de dos pilars de 4.

Després de l’actuació, van celebrar el seu dinar de final de temporada on van oferir la distinció d’escut honorífic a Maria Àngels Sol, que va ser també la pregonera d’enguany, per la seva màxima implicació amb la colla tot i no haver portat mai la camisa blanca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: