Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Assemblea Nacional Catalana presenta la campanya ‘Jo pago a Catalunya’ al Vinseum

L’entitat reclama sobre tot a les administracions que facin aquesta acció de pagar els seus impostos a l’Agència Tributària de Catalunya, pas previ per poder assolir una sobirania fiscal.

Divendres a la tarda l’Auditori de Vinseum acollia un acte organitzat per la territorial de Vilafranca de l’ANC per presentar la campanya ‘Jo pago a Catalunya’ amb la que es pretén respondre els dubtes que es plantegen sobre aquesta qüestió.

Amb la presència d’Elisenda Paluzie, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, es tractava de fer un exercici de Sobirania Fiscal i dotar de musculatura l’Agència Tributària de Catalunya. Des de l’ANC es reclama a les administracions, i sobre tot la Generalitat, que s’hi impliquin.

L’acte va comptar també amb la participació del soci propietari de ‘Petrolis Independents’ Jordi Roset, que va explicat que la seva empresa fa 7 anys que paga els seus impostos a l’Agència Tributària de Catalunya. Roset remarcava que no han tingut mai cap problema per aquesta qüestió, i refermava que tot i que ara per ara encara és una acció més simbòlica que una altra cosa, sí hauria de servir als responsables de la Generalitat per tal que es plantegin què podrien fer amb aquests diners.

Roset insistia també, com Paluzie, en la importància que les administracions, Generalitat, Consells Comarcals i Ajuntaments facin aquesta acció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: