Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Vilafranca aporta 3.000€ per a l’enviament de material sanitari a l’Índia

L’Ajuntament de Vilafranca aporta 3.000€ per a l’enviament de material sanitari a l’Índia

L’Ajuntament ha fet una aportació de 3.000€ al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per a l’enviament urgent de respiradors a un hospital de la ciutat índia d’Adhra Pradesh.

L’Índia està vivint el seu pitjor episodi de contagis per Covid 19: en les últimes setmanes el nombre d’infeccions ha pujat a 15,95 milions. La situació és tan urgent que molts pacients no poden ser atesos als hospitals i moren per falta d’oxigen.

Davant aquesta situació d’emergència, el Fons Català i l’Indian Culture Centre de Barcelona obren un projecte centrat en recaptar fons per adquirir respiradors portàtils que es donaran gratuïtament a l’hospital a Andra Pradesh. Aquest hospital té una capacitat de 100 llits i està totalment col·lapsat a causa del nombre de persones infectades en estat crític i amb necessitat urgent d’oxigen.

El projecte s’emmarca dins la Campanya d’Emergència Món Local Covid19, que el Fons Català va obrir el maig de 2020 per fer front als efectes de la pandèmia arreu del món. L’objectiu és poder reunir el màxim de suports per evitar que aquesta crisi a l’Índia sigui encara més greu.

L’Ajuntament, en el marc de la regidoria de Solidaritat i Cooperació, respon a la crida del Fons Català i signa el compromís de la destinació de 3.000€ al projecte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: