Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La campanya ‘Dones que transformen’ arriba a Vilafranca

La campanya ‘Dones que transformen’ arriba a Vilafranca

Amb diversos recursos comunicatius i de sensibilització per treballar ponts i vincles entre les dues riberes de la Mediterrània, la campanya es composa de dues exposicions i una xerrada.

Es tracta d’una campanya de la Diputació de Barcelona, a través de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament. A Vilafranca en el marc d’aquesta campanya es durà a terme dues exposicions i una xerrada a càrrec de Nadia Ghulam.

D’una banda, l’exposició ‘Dones trencant barreres’ serà del 20 de març al 3 d’abril a la sala d’actes de l’Escorxador. Recull imatges i històries seleccionades de dones protagonistes que s’arrisquen a anar en contra de les normes establertes, sacsegen l’ordre imposat i representen un paper primordial i transcendental per construir les ciutats del futur.

A continuació, l’exposició ‘Drawing 4 Equality. Desafiant els rols de gènere a les dues ribes de la Mediterrània’ serà del 17 d’abril al 2 de maig a la mateixa sala d’actes de l’Escorxador. Integra 20 il·lustracions seleccionades de més de 200 artistes de 30 països que van presentar les seves obres al concurs artístic promogut conjuntament per l’Institut Europeu de la Mediterrània i la Fundació de Dones Euromediterrànies sobre les percepcions i visions dels rols de gènere en la societat.

Finalment la xerrada de Nadia Ghulam ‘ Les dones a l’Afganistan, una mirada des dels Drets Humans’ es farà el 25 d’abril, a 2/4 de 7 de la tarda a la Biblioteca Torras i Bages. Nadia Ghulam és activista, escriptora i refugiada afgana que viu a Barcelona. Durant deu anys es va fer passar pel seu germà mort per evitar les rígides prohibicions del règim talibà contra les dones. Ghulam ve convidada pel projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans, gira primavera 2023.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: