Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP demana un estudi de viabilitat per a la municipalització de les zones blaves

Els regidors de la CUP van oferir una roda de premsa aquest passat dimecres.

L’any que ve finalitza el contracte de concessió a l’empresa SABA per les zones blaves de Vilafranca. I per això, la CUP proposa, a través d’una moció al pròxim Ple municipal, que es faci un estudi de viabilitat extern sobre la possible municipalització de les zones blaves.

La CUP demana que els resultats de l’estudi siguin presentats en el termini màxim de tres mesos.

En aquest sentit volen recordar que l’any 2006, abans de la concessió actual d’aquest servei, ja es va dur a terme un estudi encarregat per l’Ajuntament on es va concloure “que les zones blaves eren molt rendibles, amb un benefici net de 400.000 euros anuals, i que aquest podria ascendir a 600.000 si es cobrés el 70% de l’ocupació de les zones blaves”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: