Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El 1r Saló de l’Automòbil de Vilafranca del Penedès se celebrarà el 14 i 15 de maig

El 1r Saló de l’Automòbil de Vilafranca del Penedès se celebrarà el 14 i 15 de maig

L’esdeveniment tindrà lloc als concessionaris dels grups Jounou i Nicolás i s’hi podran trobar més de 300 vehicles i furgonetes.

El divendres 14 i el dissabte 15 de maig, tindrà lloc a Vilafranca el primer Saló del automòbil que se celebra a la vila. Els impulsors d’aquesta acció, els grups Jounou i Nicolás, uneixen esforços «amb l’objectiu de donar a conèixer les darreres novetats del sector, així com oferir grans oportunitats en vehicles i furgonetes de l’stock que tenen a l’exposició». Al saló s’hi exposaran més de 300 vehicles i furgonetes nous i d’ocasió repartits al llarg dels concessionaris que Grup Jounou i Grup Nicolás tenen a l’Avinguda Tarragona de Vilafranca. A més a més, també s’hi podran grans descomptes i oportunitats en automòbils km-0.

El saló tindrà lloc als diferents concessionaris dels dos grups automobilístics que es troben a l’Avinguda de Tarragona. L’horari d’obertura durant els dos dies del saló serà de 9 del matí a 2/4 de nou del vespre ininterrompudament.
Per tal de garantir les mesures d’higiene i protecció, s’aplicaran tots els protocols sanitaris per garantir la seguretat de tots els assistents –punts de gel hidroalcohòlic, ventilació, desinfecció de vehicles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: