Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El primer Saló de l’Automòbil de Vilafranca finalitza amb bones sensacions

La intenció de Jounou i Nicolás és que el Saló de l’Automòbil de Vilafranca es converteixi en una fita anual.

Aquest divendres i dissabte Vilafranca ha acollit el primer Saló de l’Automòbil organitzat pels grups Jounou i Nicolás en el que s’hi podien trobar més de 300 cotxes i furgonetes. Els impulsors han unit esforços «amb l’objectiu de donar a conèixer les darreres novetats del sector, així com oferir grans oportunitats en vehicles i furgonetes de l’stock que tenen a l’exposició». El cap de vendes de Hyundai a Grup Jounou, Victor Miramon, feia un bon balanç d’aquesta primera edició.

Tal i com explica Miramón, el saló de l’Automòbil va sorgir com una manera de substituir les Fires de Maig que enguany no s’han pogut celebrar a causa de la situació de pandèmia. La intenció de Jounou i Nicolás és que el Saló de l’Automòbil de Vilafranca es converteixi en una fita anual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: