Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Centre Vila i la cooperativa d’inserció laboral Entrem signen un conveni de col·laboració

Centre Vila i la cooperativa d’inserció laboral Entrem signen un conveni de col·laboració

L’associació de comerciants s’integra en la Xarxa d’Empreses i Entitats Entrem per promoure accions de Responsabilitat Social Corporativa

L’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila ha signat un conveni de col·laboració amb la cooperativa d’inserció laboral Entrem, amb el qual s’integra en la Xarxa d’Empreses i Entitats Entrem RSC, una plataforma per promoure accions de Responsabilitat Social Corporativa.

El conveni preveu el compromís de Centre Vila per afavorir la formació i la inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat social i referma la voluntat de l’associació de comerciants i professionals de promoure accions per afavorir campanyes de promoció del comerç local des de la perspectiva de la Responsabilitat Social Corporativa.

La primera acció fruit d’aquest conveni és l’adquisició per part de Centre Vila d’una torreta amb una flor que identificarà els comerços associats durant la campanya d’estiu que comença el mes de juny. La cooperativa Entrem repartirà les flors el 3 de juny perquè totes les botigues del Centre Vila les puguin posar a l’entrada o a l’aparador coincidint amb el dia de descomptes especials el 4 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: