Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Una dona de 58 anys, ferida greu en caure per un barranc de cinc metres a l’Alt Penedès

Una dona de 58 anys, ferida greu en caure per un barranc de cinc metres a l’Alt Penedès

Una dona de 58 anys ha quedat ferida de gravetat aquest diumenge al matí en caure per un barranc de cinc metres a l’Alt Penedès.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l’avís del sinistre es va rebre a les 9.08 hores a la zona coneguda com el ‘Camí de les 100 escales’, al costat del riu Bitlles, entre Torrelavit i Sant Pere de Riudebitlles. L’excursionista es va precipitar en un lloc de molt difícil accés i es va haver d’activar una unitat per desbrossar i obrir pas.

La dona va ser evacuada amb llitera fins a l’ambulància del SEM i, posteriorment, va ser traslladada en helicòpter fins a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Quatre dotacions dels Bombers i tres ambulàncies i l’helicòpter del SEM van participar en aquest rescat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: