Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un incendi en un transformador elèctric provoca un tall d’electricitat a Olèrdola

Des d’Endesa esperen tenir resolta l’avaria, entre les 15.45 i 16h. L’Ajuntament d’Olèrdola diu que el tall afecta 700 abonats, especialment a Sant Pere Molanta, Can Trabal i Rectoria.

Un incendi en un transformador elèctric ha deixat sense electricitat habitatges i empreses de Sant Pere Molanta. Endesa parla de 31 clients.

L’origen del problema ha estat l’incendi per sobreescalfament d’un centre de transformació situat al terme municipal de Vilafranca, concretament al punt quilomètric 1.213 de la N-340, a prop de la benzinera dels Cinc Ponts. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a les sis del matí i s’hi han desplaçat amb dues dotacions. Han comprovat que no hi havia risc que l’incendi s’estengués i han esperat l’arribada dels tècnics de la companyia elèctric perquè talléssin la tensió. A les 6.48h, amb la tensió tallada, els bombers han intervingut a l’incendi i l’han donat per extingit en poca estona.

Comentaris

Fer un comentari:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: