Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut Eugeni d’Ors ha estat guardonat per partida doble als premis ImpulsFP

L’Institut Eugeni d’Ors s’hi va presentar en la modalitat d’emprenedoria, amb el projecte e-Connect, i en la d’innovació, amb el projecte innoWine, i va obtenir el primer i el tercer premi.

Divendres passat es va fer, en un acte telemàtic, l’entrega de premis del primer concurs territorial Impuls FP en què hi han participat centres del servei territorial de Barcelona Comarques que realitzen projectes innovadors i/o emprenedors. Un d’aquests centres és l’Eugeni d’Ors de Vilafranca, la seva directora Dolors Arbós explicava en què consisteix aquest concurs.

L’Institut Eugeni d’Ors s’hi va presentar en la modalitat d’emprenedoria, amb el projecte e-Connect, i en la d’innovació, amb el projecte innoWine, i va obtenir el primer i el tercer premi respectivament. L’E-connect és un projecte que ja s’havia iniciat l’any passat però que va quedar aturat a causa de la pandèmia. Arbós explica en què consisteix.

L’Institut Alt Penedès de Vilafranca també va ser un dels finalistes dels premis ImpulsFP amb el projecte ‘Aproximació al món laboral des de l’IFE’

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: