Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local farà una campanya de control de velocitat en vies urbanes

A Catalunya al voltant d’un 70% dels accidents de trànsit amb víctimes tenen lloc en l’àmbit urbà.

La Policia Local de Vilafranca farà durant la setmana vinent una campanya de control de velocitat a diferents vies del municipi, especialment en els trams on s’han detectat més conductes de risc, i posant especial atenció en les velocitats inadequades, sobretot les que afecten a la seguretat dels vianants.
A Catalunya al voltant d’un 70% dels accidents de trànsit amb víctimes tenen lloc en l’àmbit urbà. Com a estratègia de lluita contra aquesta accidentalitat en aquest àmbit, el Servei Català del Trànsit col·labora amb les policies locals catalanes establint convenis-marc de seguretat viària amb els ajuntaments de qui depenen aquestes policies locals.
La velocitat, juntament amb el consum de drogues i alcohol i les distraccions, és un dels factors que més habitualment coincideixen amb els accidents de trànsit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: