Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Hi ha convocada una vaga del personal de neteja a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès

Aquest divendres la vaga la convoquen els sindicats CCOO i UGT arreu dels centres hospitalaris de Catalunya.

Serà l’aturada d’una hora per torn de neteja. Els motius són perquè així com tot el personal que ha estat treballant a primera línia durant la pandèmia de la Covid-19 ha cobrat una paga extra les treballadores de la neteja no. Els convocants apunten que així es demostra un cop més com d’invisibilitzada i menyspreada està la feina de neteja que, a part de ser essencial i més durant una pandèmia, està altament feminitzada. A Vilafranca convoquen la vaga aquest divendres d’una del migdia a les tres de la tarda davant de l’Hospital Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: