Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Centre Àgora acull el servei de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats al complet

El Centre Àgora acull el servei de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats al complet

Aquests darrers dies s’ha completat el trasllat de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats que ara ofereix centralitzats des del Centre àgora tots els seus serveis de suport a l’empresa i els emprenedors

Des d’aquest més d’abril, el Centre Àgora acull la totalitat de l’equip tècnic de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Vilafranca. Amb 2.700 m2 d’instal·lacions, funciona com a hotel d’entitats concentrant les institucions més representatives del sector vitivinícola de la comarca, i com a viver d’empreses. Com a seu del servei de Promoció Econòmica, la seva missió és afavorir el desenvolupament econòmic i estratègic de Vilafranca i la comarca, augmentant l’ocupació de qualitat i la competitivitat de les empreses. En aquests anys el Centre Àgora ha esdevingut un referent per a les empreses i les persones emprenedores del territori.

El servei de Promoció Econòmica gestiona també l’Oficina d’Atenció a l’Empresa, l’espai de referència per a les empreses i persones emprenedores en la seva relació amb l’ajuntament, oferint una interlocució única, propera i facilitadora per atendre de forma integral les seves consultes i tramitacions.

L’horari de Servei de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats és de dilluns a divendres, de 8 del matí a 3 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: