Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna a créixer el nombre d’ingressats als centres sanitaris de l’Alt Penedès i Garraf

Salut confirma el creixement de la pandèmia i demana extremar la prudència de cara a la Setmana Santa.

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf ha emès aquest dimecres el segon informe setmanal de seguiment de la pandèmia i es constata un lleuger repunt d’ingressos. En concret a l’Hospital de Vilafranca hi ha 14 persones ingressades amb símptomes de covid, el que suposa una persona més que en l’informe de dilluns. Al Garraf l’increment d’ingressos en els darrers tres dies ha estat de 8 persones, amb un total de 24 ingressats a dia d’avui.
En relació a les persones que han mort als hospitals per coronavirus a Vilafranca es manté la mateixa xifra que el dilluns, amb un total de 82 persones mortes des de l’inici de la pandèmia i al Garraf s’ha hagut de lamentar una mort més, amb un total de 172.

D’altra banda, durant la darrera setmana s’ha incrementat la vacunació a l’Alt Penedès. El passat 24 març només un 3’8% de la població havia rebut les dues dosis. Una setmana després ja han rebut la primera dosi 11.000 persones, el que suposa el 10% de la població de la comarca. La segona dosi ja l’han rebut 5.055 persones, és a dir un 4’6%.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: