Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local iniciarà una campanya de control dels vehicles que causen perill als vianants

És una de les campanyes periòdiques que es fan a tot el territori català orientada a la prevenció dels elements més vulnerables de la mobilitat.

Del 8 al 14 de març, la Policia Local de Vilafranca efectuarà una campanya de control d’aquelles conductes que causen perill per als vianants. Durant la campanya es controlaran els comportaments que posen en risc i que, per tant, originen perill, perjudici o molèsties innecessàries a les persones que van a peu pel carrer, com per exemple l’estacionament en passos de vianants, l’estacionament damunt de la vorera, l’estacionament en zona de vianants fora de l’horari habilitat, no respectar un semàfor en vermell o no respectar el pas de vianants senyalitzat.

Aquestes campanyes, que les policies locals duen a terme en col·laboració amb el Servei Català de Trànsit, van encaminades a reduir la sinistralitat viària i especialment les víctimes de trànsit, ja que al voltant d’un 70% dels accidents de trànsit amb víctimes tenen lloc en l’àmbit urbà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: