Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local denuncia 82 persones per infraccions relacionades amb la COVID-19

Tot i la bona evolució de les dades de la pandèmia a la Vila i la comarca, l’Ajuntament de Vilafranca fa una crida a la ciutadania a no abaixar la guàrdia i que es respectin les restriccions per evitar el contagi del virus.

La Policia Local de Vilafranca ha efectuat 28 denúncies per no respectar la distància de seguretat formant grups de persones, 25 es van cursar per no respectar el confinament nocturn de deu de la nit a sis de la matinada, 18 per consumir begudes alcohòliques de forma compartida a la via pública, 7 per no portar la mascareta posada i 4 per no respectar el confinament comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: