Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Margaridoia acull aquest cap de setmana els actes de la Festa Major d’Hivern dels Monjos

La celebració s’havia d’haver fet el mes de gener, al voltant de Sant Antoni, però es va suspendre a causa de les restriccions sanitàries en vigor a primers d’any.

Aquest divendres s’inicien els actes d’aquesta festa que es va haver d’ajornar el passat mes de gener, i que organitza la societat La Margaridoia amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

Els actes són oberts a tothom, amb aforament limitat i amb inscripció prèvia, i caldrà seguir totes les normes sanitàries Covid com són l´ús de mascareta, la distància, la presa de temperatura i la neteja de mans amb el gel hidroalcohòlic.

El primer acte és la traca d’inici de festa, a les 7 de la tarda a la terrassa de La Margaridoia. A continuació a la sala d’actes tindrà lloc el pregó de Festa Major a càrrec de Mireia López, que és la directora del Cor La Margaridoia. En acabar es podrà gaudir de la cantada d’havaneres amb el grup Xató.

Dissabte les activitats s’inicien a les 7 de la tarda, a la sala d’actes, amb el concert del grup musical Loren.

I diumenge el primer dels actes serà a les 12 del migdia a l’Església Parroquial de Santa Margarida s’oficiarà la missa en honor a Sant Antoni Abat. El darrer acte serà a les 7 de la tarda a la sala d’actes, on hi haurà espectacle de màgia amb Joaquín Matas.

Els socis poden recollir els seus tiquets gratuïts fins el dia 3 en horari de tarda, i el públic en general pot fer-ho al preu de 5€ el dijous dia 4.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: