Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maria Teresa Baduell pronuncia el pregó de la Festa d’hivern dels Monjos

Baduell va centrar el seu discurs en la figura del seu pare, qui va ser el primer secretari de la Societat La Margaridoia.

Tot i que dijous ja van començar els actes de les festes d’hivern de Santa Margarida i els Monjos amb el concert de la Coral La Margaridoia i la cantada d’havaneres amb el grup Xaloc, divendres al vespre era el tret de sortida oficial amb el pregó de Festa Major. El pregó va anar a càrrec d’una veïna del poble i amb una relació molt estreta amb la Societat La Margaridoia. Es tracta de la Maria Teresa Baduell que va centrar el seu discurs en la figura del seu pare, qui va ser el primer secretari de la Societat La Margaridoia.

Baduell reconeix que li va fer molta il·lusió que li demanessin de fer el pregó però alhora ha suposat una gran responsabilitat.

L’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, també era present a l’acte i va destacar l’encert en l’elecció de la pregonera.

En finalitzar el pregó va tenir lloc el sopar de germanor i el ball amb el duet Melody. Dissabte va tenir lloc un concert de Festa Major i ball de gala a càrrec del grup musical Loren.

Diumenge els actes començaven a les 12 del migdia, amb l’ofici de Festa Major en honor de Sant Antoni Abat, amb la participació de la coral La Margaridoia i breu concert al finalitzar, també amb la coral Amics de Penyafel.

Els actes de la festa d’hivern finalitzaven el mateix diumenge a la tarda amb teatre a càrrec del grup La Sala de La Margaridoia, que va representar l’obra “Les Gates”.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

02:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
03:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: