Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El club de Bruce Springsteen als Monjos celebra els seu 30è aniversari amb una convenció

Durant tot el cap de setmana es van fer concerts tribut, projeccions del documental de The Stone Pony i conferències.

El passat cap de setmana el club de Bruce Springsteen ‘The Stone Pony’ ha celebrat els seus 30 anys de vida al poble que l’ha vist néixer, Santa Margarida i els Monjos. El club es va crear l’octubre de 1989 als Monjos i compta amb uns 2000 socis repartits no només a la península sinó també arreu del món. Les activitats del club són diverses, des de l’edició d’una revista dedicada exclusivament al Boss, l’organització de viatges per a assistir als seus concerts o convencions de socis, entre altres.

Enguany el club celebrava els seu 30è aniversari a l’Associació La Margaridoia dels Monjos. La convenció dels 15 anys es va celebrar a Mataró i els 20 i 25 anys es va fer al Casino de Vilafranca. 

Els actes de celebració tenien lloc divendres 4 i dissabte 5 d’octubre. Divendres a la nit La Margaridoia acollia la projecció del documental ‘The Stone Pony: 30 anys a la carretera’ i tot seguit un concert tribut a Bruce Springsteen a càrrec del periodista i monologuista Manel Fuentes i la seva banda The Spring’s Team. Fuentes no ha fallat a cap de les convencions organitzades per The Stone Pony, de fet fa temps que és soci del club.

La celebració del 30è aniversari del club continuava dissabte durant tot el dia. Al matí es va fer una conferència-musicol·loqui a càrrec del cofundador Joan Colet i la música de Sergio Gisbert amb l’objectiu de repassar la vida i carrera de Bruce Springsteen.

Al vespre acabava la convenció amb un parell de concerts: l’acústic de Jose Calleja i el seu espectacle ‘Acoustic Tales’ i el concert tribut a Bruce Springsteen de la mà de ‘Sergio Gisbert & Tha Jacks’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: