Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pi blanc del parc del Tívoli ha estat retirat aquest dilluns

El pi estava inclinat cap al carrer d’Amàlia Soler i els tècnics municipals van decidir talar-lo com a mesura de seguretat.

Aquest dilluns ha estat retirat un exemplar de pi blanc al parc Tívoli. El pi estava inclinat cap al carrer d’Amàlia Soler i els tècnics municipals van decidir talar-lo com a mesura de seguretat davant del risc de caiguda a causa de la tipologia de creixement i de l’augment de la inclinació, que en podia afectar l’estabilitat.

L’Ajuntament de Vilafranca fa seguiment anual específic dels exemplars de pins existents a la vila, a través d’inspeccions tècniques i podes puntuals realitzades per un arborista especialitzat en el manteniment d’aquestes coníferes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: