Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la setena edició del Festival Musicveu amb un concert dels Barcelona Gospel Messengers

El concert tenia lloc a la Basílica de Santa Maria i és que el Gòspel té els seus orígens en la música religiosa.

Aquest dissabte al vespre la Basílica de Santa Maria era l’escenari del primer concert de la 7a edició del Festival Solidari Musicveu. Un espectacle ofert per la Barcelona Gospel Messengers, una coral que uneix solistes al més pur estil all-stars, on destaquen la joventut, l’expressivitat i la intensa formació musical. El director de la coral, Ramon Escalé, explicava que els feia molta il·lusió actuar a Santa Maria ja que el Gòspel té els seus orígens com a música religiosa.

Han portat les seves enèrgiques actuacions per tots els racons de casa nostra. Van ser finalistes del programa “Oh Happy Day”, guanyant-se gran estima per part del públic. El seu estil combina tradició i modernitat, gòspel i funk, tendresa i contundència, respecte i risc. Escalé creu que el Gòspel és un estil en constant evolució.

El director de la coral es mostrava optimista sobre el futur immediat. Creu que estan fent les coses bé i que han aprés moltes coses pel camí. De fet ja comencen a tenir propostes de concerts. El concert de dissabte a Santa Maria sonava així.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: