Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arts Gràfiques Foix aposta per nous materials biodegradables per reduir l’impacte mediambiental

La utilització d’aquest cartró Bio-Eco té el benefici mediambiental de no utilitzar productes químics de color que entren a l’aigua i, per tant, redueixen l’impacte en el medi

L’empresa Arts Gràfiques Foix amb una trajectòria de gairebé 50 anys de negoci familiar fa tot tipus de producte amb paper o cartró, des de petites targetes, revistes, fulletons o varietat de packagins. Sempre han estat molt compromesos amb el medi ambient fent ús de papers ecològics o reciclats però ara han fet un pas més i presenten un tipus de cartró Biodegradable fabricat amb canya de sucre 100% i sense productes químics. Ho explica la gerent de l’empresa, Eva Gatell.

El gran tret dels productes biodegradables és que es desfan en el medi. Gatell explicava que ja han començat a fer servir aquest tipus de cartró per als packagins i han obtingut molt bona resposta dels clients. A més anima a altres empreses a optar per aquest material per reduir l’impacte mediambiental.

Segons Eva Gatell, a aquest cartró se li pot donar el mateix ús que a qualsevol altre i té un cost molt similar. La utilització d’aquest cartró Bio-Eco té el benefici mediambiental de no utilitzar productes químics de color que entren a l’aigua, amb això redueixen l’impacte en el medi, estalviant recursos naturals com l’aigua i l’energia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: