Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest diumenge la Xarxa de Vilafranca celebra el seu 26è aniversari

Aquest diumenge la Xarxa de Vilafranca celebra el seu 26è aniversari

La celebració es fa amb l’espectacle de titelles ‘Adéu Peter Pan’ de la companyia Festuc Teatre.

La Xarxa de Vilafranca va néixer el març del 1995 gràcies a un grup de voluntàries i voluntaris compromesos amb la cultura catalana que van començar a programar espectacles familiars en català a Vilafranca. Al principi ho feien amb el nom de Moviment Rialles de Catalunya, delegació funcional d’Òmnium cultural, i l’any 1995 es va crear la Fundació Xarxa per la promoció de l’espectacle infantil i juvenil, de la qual formen part 51 grups locals arreu de Catalunya.
Vint-i-sis anys oferint una programació d’espectacles familiars continuada, estable i en català. La temporada d’octubre a abril inclou un espectacle variat cada primer diumenge de mes. Aquest diumenge a les dotze del migdia i a Cal Bolet tindrà lloc l’espectacle de titelles ‘Adéu Peter Pan’ de la companyia Festuc Teatre que té diversos premis.
L’espectacle, que estava programat pel 5 d’abril de 2020, parla del vincle entre néts i avis amb una història sensible i divertida, recomanada a partir dels 3 anys. Donada la situació sanitària, l’ocupació de la sala està limitada al 50% de l’aforament. Es poden adquirir entrades a www.espectacles.vilafranca.cat o bé a la taquilla del mateix teatre Cal Bolet el dijous a la tarda, de sis a vuit , i el diumenge a partir de les 11h.
Per celebrar l’efemèride, la Xarxa de Vilafranca realitzarà entre els espectadors d’Adéu Peter Pan un sorteig d’entrades per l’espectacle de l’11 d’abril, ‘Quan les nenes volen alt’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: