Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca incorpora dos punts d’auto reparació de bicicletes gràcies al projecte Reciclos

Per utilitzar l’anomenada Bike Tools només cal introduir una moneda que permet obrir un armariet amb totes les eines disponibles.

Vilafranca es va convertir el passat mes d’octubre en un dels primers municipis catalans en apostar pel projecte Reciclos, un sistema promogut per l’organització Ecoembes que incorpora la tecnologia mòbil al reciclatge i premia els ciutadans que reciclen amb incentius per millorar el seu entorn més proper.

Com a resultat de la participació de la ciutadania, Vilafranca ha incorporat recentment dos punts d’auto reparació i manteniment de bicicletes que s’han situat al Camp dels Rolls, a tocar de l’estació de RENFE, i al carrer Baltà de Cela, a prop de l’espai jove La Nau.

Per utilitzar l’anomenada Bike Tools només cal introduir una moneda que permet obrir un armariet amb totes les eines disponibles. Un cop es tanca l’armari, es retorna la moneda introduïda com amb els carros de la compra o les taquilles. L’usuari pot subjectar la bicicleta mitjançant uns ganxos amb gomes. L’estació inclou una bomba de peu d’aire per inflar rodes, claus hexagonals Allen de diverses mides, clau anglesa, alicates, tornavís pla i d’estrella i dos palanques per treure la coberta de la roda. Unes eines que estan subjectes a la base mitjançant cables d’acer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: