Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Nova programació formativa al Punt TIC Vilafranca Virtual

Nova programació formativa al Punt TIC Vilafranca Virtual

A través de diferents propostes es volen donar eines per conèixer i usar correctament les eines TIC a persones en situació d’atur.

L’Ajuntament, mitjançant el Punt TIC Vilafranca Virtual del Servei d’Ocupació, ofereix un complet programa de formació per aquest any pensat per a donar resposta a les necessitats digitals i tecnològiques de la ciutadania.

D’una banda, s’ofereixen cursos intensius de 25-30 hores, de nivell bàsic i avançat, en modalitats presencial i online. Són els d’Alfabetització Informàtica, Xarxes Socials i Eines en línia per a l’elaboració de continguts multimèdia.

D’altra banda, també estan previstes càpsules formatives de curta durada, 6-10 hores, per a l’adquisició d’habilitats en el maneig del mòbil per a la recerca de feina, l’accés a l’administració electrònica i altres.

El Punt TIC Vilafranca Virtual és centre col·laborador de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat per a l’acreditació ACTIC i en el marc del seu programa organitza també accions formatives, de 25-30 hores, per a la preparació de les persones per a la prova oficial ACTIC als nivells Bàsic i Mitjà.

Aquest programa, que contempla el coneixement teòric i pràctic d’habilitats TIC indispensables per a la comunicació, la recerca de feina i l’accés a serveis, s’adreça principalment a persones treballadores desocupades, en situació d’atur laboral o ERTO, tot i que en un percentatge inferior també hi poden accedir persones en actiu.

El període de preinscripció per a aquests cursos és obert i s’ha de fer online a través de la pàgina web ocupacio.vilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: