Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC demana que Vilafranca compleixi la moció de Sobirania Fiscal aprovada al ple

L’Assemblea Nacional Catalana de Vilafranca diu que vetllarà per tal que l’equip de govern de l’Ajuntament compleixi amb el que es va acordar a la moció i pagui els impostos a l’ATC.

El secretariat territorial de l’Assemblea Nacional Catalana de Vilafranca, Raimon Gusi, ha fet públic un comunicat on agraeix al grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya haver presentat la moció per la Sobirania Fiscal al ple de l’Ajuntament.

Fan també extensiu l’agraïment als grups de VeC, CUP i Junts per Vilafranca, per haver-hi votat a favor i fer possible aprovar la moció per la qual el consistori de Vilafranca es compromet a liquidar els impostos a l’Agència Tributària Catalana (ATC).

Des de l’ANC de Vilafranca, afirmen que cal complir i fer complir els acords de ple concrets de les mocions i no buscar excuses ni pretextos per no fer el que diuen. En el comunicat s’apunta que si bé és evident que cal un suport més actiu del Departament d’Economia i Finances de la Generalitat cap a l’Agencia Tributària de Catalunya, no és excusa per no fer el pagament d’impostos a l’ATC, encara que sigui el dia abans que s’acabi el termini atès que el certificat de l’ingrés elimina qualsevol dubte, sanció o recàrrec.

Acaba dient que cal esperar que ningú del govern municipal de Vilafranca s’escapoleixi de practicar el pagament dels impostos estatals a l’Agencia Tributària Catalana, singularment des d’Alcaldia o Hisenda, com marca la moció aprovada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: