Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC proposa al govern posar en marxa d’un Pla de Reactivació Econòmica i Social per Vilafranca

En el ple d’aquest mes de setembre ERC presenta una moció demanant que s’activin les accions necessàries per recollir propostes que permetin encarar aquesta reactivació econòmica com a projecte global

L’objectiu és actuar de forma estratègica i amb mirada a mitjà i llarg termini perquè Vilafranca encari amb èxit els propers anys.

El portaveu dels republicans, Pere Sàbat apuntava que hi ha reptes importants en el futur immediat per Vilafranca com ara el tancament de diverses indústries, les perspectives de futur del jovent, l’emergència habitacional, la reactivació del comerç o el pas de mercaderies per la ciutat; i per lluitar-hi consideren que cal un acord de ciutat entre tots els grups municipals i els agents socials i econòmics per dibuixar el full de ruta de la propera dècada.

Consideren que en una primera fase s’ha d’analitzar la situació actual, des de l’estat dels diferents sectors a la vila, l’execució pressupostària del Pla de Xoc i les necessitats socials detectades durant aquest any i mig. En una segona fase els agents econòmics i socials, els grups polítics i la ciutadania han de fer aportacions sobre com encarar els reptes i, en una tercera fase s’han de concretar les línies estratègiques del Pla de Reactivació des de l’àmbit econòmic fins a les socials on s’haurà de determinar les mesures i el pressupost.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: