Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca denuncia el conductor d’un camió per excés de velocitat

La Policia Local de Vilafranca va enxampar la setmana passada el conductor d’un camió que circulava a 90 km/h per una via urbana, on la velocitat està limitada a 50 km/h.

El conductor va ser detectat en un dels controls de velocitat que la Policia Local fa aleatòriament mitjançant el radar amb dispositiu diürn i nocturn en les vies on sol haver-hi excessos de velocitat.

Aquesta infracció suposa una sanció de 500€ i 4 punts del Carnet de Conduir i pot arribar a suposar un delicte contra la seguretat viària que pot implicar la privació del permís de conduir vehicles a motor fins a 4 anys.

L’any 2019, als carrers de la ciutat hi va haver 87 ferits lleus i 11 ferits greus en accident de trànsit. Això fa que es prenguin mesures de control de les conductes de risc i que s’implantin mesures per disminuir la velocitat dintre del nucli urbà, ja que hi ha una relació directa entre velocitat i accidentalitat, entre velocitat i les lesions produïdes en un accident de trànsit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: