Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos han estat fent controls per vetllar per el confinament municipal el cap de setmana

En el darrer cap de setmana que s’aplicava el confinament municipal, es van dur a terme controls arreu del país. A l’Alt Penedès, diumenge n’hi havia un a Santa Margarida i els Monjos.

Aquest passat cap de setmana era el darrer en que s’aplicava el confinament municipal, tot just abans que avui dilluns s’ampliés a nivell comarcal, i per tal de fer-ne el control els Mossos d’Esquadra van realitzar controls en diversos punts de la xarxa viària catalana. En el cas de l’Alt Penedès, van instal·lar un control diumenge al matí a la carretera B-212 a l’alçada de la rotonda de Cal Rubió.

Els agents van anar aturant al llarg del matí diferents vehicles per tal de comprovar si el desplaçament que es realitzava era dins del municipi de Santa Margarida i els Monjos, i si estava justificat ateses les mesures de restricció en la mobilitat en vigor encara diumenge.

La majoria dels conductors que van ser aturats en aquest control al llarg de diumenge al matí respectaven les mesures de confinament; o podien justificar a preguntes dels agents dels Mossos la seva mobilitat. De fet al llarg dels caps de de setmana en que han estat en vigor les restriccions de mobilitat municipal, la sensació és que hi havia menys moviment de vehicles per les carreteres de la comarca.

Recordem que a partir del 8 de febrer i fins el 21 de febrer la mobilitat s’ha ampliat a l’àmbit comarcal de dilluns a diumenge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: