Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Covides augura un 2021 complicat per als viticultors degut a la Covid i l’afectació pel míldiu

La cooperativa penedesenca Covides ha fet una aportació de 7.694€ a l’edició 2020 de La Marató de TV3 per la Covid-19.

El passat 30 de gener Covides va celebrar la seva Assemblea General Ordinària, per primera vegada de manera telemàtica. Una assemblea que va servir per aprovar els comptes, escollir 3 nous membres de la junta i presentar les repercussions del nou sistema de liquidació. Durant l’assemblea també es va comunicar l’aportació que la cooperativa penedesenca ha fet a la Marató de TV3, un total de 7.694 euros. L’import total de l’aportació s’ha aconseguit amb la suma de dues accions. La primera va ser provocada per la pròpia situació epidemiològica causada per la Covid-19. La tradicional Festa del Soci, que enguany hagués arribat a la 38ª edició, va haver d’anul·lar-se i la cooperativa va decidir dedicar les despeses d’organització a La Marató. A aquesta acció se li ha unit la campanya desenvolupada a les botigues de Covides i que ha permès involucrar a tots els socis, col·laboradors i clients, destinant a La Marató, part de les vendes del cava Duc de Foix Brut Nature que s’han fet a les botigues de Covides durant la campanya de Nadal. El president de Covides, Fèlix Galimany, es mostrava satisfet de com havia anat tot plegat.

Galimany també va parlar de com es preveu el 2021 per als viticultors. S’augura un any complicat arrossegant les afectacions pel míldiu i la pandèmia de Covid-19. Respecte a la situació de Covides, Fèlix Galimany ha confirmat que la cooperativa es troba en bon estat pel que fa a la qualitat del deute, fins i tot millor que l’any anterior.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: