Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’han exhaurit els xecs VilaFrancs, la campanya impulsada per donar suport al comerç local

La segona edició de la campanya “Compra amb VilaFrancs, fes comerç de proximitat” ha estat un èxit i ahir, 4 de gener, es van exhaurir tots els xecs que estaven a la venda.

Això vol dir que a hores d’ara ja no es poden comprar VilaFrancs però tothom que els hagi comprat prèviament té temps per bescanviar-los fins al dia 6 de gener, dia que finalitza la campanya.
Aquesta segona campanya de VilaFrancs, impulsada per l’Ajuntament de Vilafranca amb el suport de Pinnae i dels establiments adherits, va començar el 23 de novembre i ha comptat amb 184 establiments adherits.
En total, s’han venut 43.416 VilaFrancs de 10€ que equivalen al tot el pressupost disponible: 434.160€ que s’han injectat entre els comerços locals adherits a la campanya en aquesta segona edició. El 4% de la venda s’ha gestionat des dels punts habilitats per donar suport a la venda online: el Fòrum Berger i l’Oficina de Turisme.
A part del comerç local, aquesta campanya també ha significat un estalvi important per a les 8.949 persones que han comprat VilaFrancs.
La segona edició de la campanya VilaFrancs incorporava algunes novetats i millores com, per exemple, que els xecs no estaven limitats per sectors, la millora de la lectura dels codis dels xecs i que la seva compra estava oberta a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: