Divendres, 5 de Març de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha incrementat el nombre de morts per Covid-19 a l’Alt Penedès i Garraf

Continua creixent també el nombre de malalts ingressats amb patologia Covid al Penedès i Garraf.

La dades del darrer informe de seguiment de la pandèmia que ha fet públic aquest dijous el Consorci Hospitalari de l’Alt Penedès i Garraf continuen mostrant un creixement sostingut de la pandèmia. Són preocupants les dades de persones mortes per la pandèmia perquè s’ha incrementat la xifra en nou persones en el conjunt de les dues comarques, amb cinc morts al Garraf i quatre a l’hospital de Vilafranca. S’arriba, doncs, a les 168 víctimes entre les dues comarques des de que es va iniciar la crisi sanitària el mes de març de l’any passat. Concretament han mort 119 persones als hospitals del Garraf i 49 persones a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.
Respecte als ingressos de persones amb malalties respiratòries o símptomes de Covid-19 a l’hospital de Vilafranca s’ha passat dels 44 ingressats que hi havia en l’informe d’aquest dilluns als 35 ingressats d’aquest dijous, el que suposa 9 persones menys. En canvi creixen els ingressats als centres sanitaris del Garraf amb un increment de 33 persones i samb 56 ingressats d’aquest dijous.
En relació a les altes de persones que, havent ingressat a l’hospital, han superat la malaltia s’arriba a la xifra global de 960 entre les dues comarques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: